Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

ΣΥΜΜΑΖΕΥΘΕΙΤΕ ΛΕΜΕ !!!


Παραλάβαμε με e-mail τις φωτογραφίες και τις παρατηρήσεις. Ενώσαμε τις φωτο σε μία για λόγους οικονομίας του χώρου και δημοσιεύουμε και το κείμενο αυτούσιο. Φυσικά ευχαριστούμε την Νίκη και τον Τάσο για το ενδιαφέρον τους.

"Γειά σας. Την προηγούμενη Κυριακή βρεθήκαμε στους Αγ. Ανάργυρους γιορτάζοντας τα γεννέθλια ενός μέλους της παρέας. Ωραία φάση με φίλους, ψητά και φοβερό τοπίο. Ο τόπος σας είναι ευλογημένος. Οι άνθρωποι γιατί είστε έτσι? Βολτάροντας στην περιοχή είδαμε απερίγραπτα χάλια. Καλά ο πολιτισμός των επισκεπτών δεν είναι και ο καλύτερος. Πετούν πλαστικά ποτήρια, σακούλες, κουτιά αναψυκτικών και ότι άλλο βάλει ο νου σας στο ρέμα όπως δείχνουν και οι εικόνες. Οι υπεύθυνοι γιατί δεν το φροντίζουν? Δεν έχει συνεργεία καθαριότηρας η περιοχή σας? Γιατί δεν βάφετε τις σκουριασμένες μεταλλικές κολόνες των φώτων? Γιατί δεν μαζεύετε τις σπασμένες και άχρηστες ψησταριές? Γιατί δεν σας αρέσει το συμμάζεμα? Η δήμαρχός σας και οι επιτελείς της δεν πηγαίνουν ποτέ εκεί? Αν όχι κρίμα γιατί είναι πανέμορφος.

Επισκέπτες της περιοχής σας

Νίκη Δημητρίου, Τάσος Παυλίδης."

Σημείωση του "Κίσσαβος": Μάλλον μιλάτε για δήμαρχο θηλυκού γένους γιατί δεν γνωρίζετε ότι έχει αναλάβει άλλος δήμαρχος στην Αγιά.

Αντιδήμαρχε καθαριότητας και λοιποί ακόμα εδώ είστε; ΤΡΕΞΤΕΕΕΕΕ!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΟΤΣΙΕΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΕΡΙΞ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ.
ΠΑΝΟΣ